28 december 2002

Vanaf vandaag is de site weer operationeel.
Eventueel materiaal (en dat mag van alles zijn) kun je mailen naar beertjeman@zonnet.nl.
Prettige feestdagen & een gelukkig nieuwjaar!


In de eerste helft van 2001 heeft Pernille een quiz gepresenteerd, 'Het Syndicaat' op Net5. Pernille is eind 2000 op bezoek geweest bij de Nederlandse mariniers in Eritrea. De special "Onze jongens in Eritrea" werd op 25 december 2000 uitgezonden. Pernille nam videoboodschappen mee van het thuisfront.
In 1998 werd Pernille uitgeleased aan Vakantie TV, ze maakte een verslag over Gambia.
Pernille en haar vriend hebben op 9 juni 2002 een zoontje gekregen.
Zijn naam is Björn Haakon.


25 mei 2000

Uit de Email die ik van Pernille heb ontvangen:

"Ik ben nog steeds naar hartelust aan het werk voor het nieuws bij SBS6. Ik presenteer zowel door de week als in het weekend, en ik ben ook op de redactie aan het werk. Daarnaast geef ik aan bedrijven presentatie cursussen wat het werken voor de televisie en mijn achtergrond opleiding combineert."


Met ingang van 1 maart 1999 is ze niet meer vijf dagen per week op SBS 6 te zien.

Pernille La Lau gaat elke zondag (om 18.00 uur) en soms ook op zaterdag (om 19.00uur) het SBS 6 Nieuws presenteren. De reden waarom zij tegenwoordig alleen op zondag te zien is in SBS 6 Nieuws is dat zij reeds lang geleden heeft aangegeven dat zij graag gebruik zou willen maken van meer studiemogelijkheden. Dit was tot voor kort niet mogelijk omdat zij zes dagen in de week het nieuws presenteerde en het dus te zwaar is om daarnaast nog een studie op te pakken.

Pernille heeft aangegeven dat zij graag meer journalistiek werk zou willen verrichten op de achtergrond en dat zij niet meer zes dagen in de week wil presenteren. In overleg met de hoofdredacteur is besloten om meer redactiewerk en verslaggeving te doen. Om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen en om de vakkennis bij te werken wil Pernille aanvullende cursussen gaan volgen.

SBS 6 Nieuws duurt (onder voorbehoud) op zondag circa 10 minuten.


Ik ben hard op zoek naar foto's of ander materiaal omdat er van Pernille heel weinig te vinden is...
heb je vragen en/of opmerkingen? Email me dan even: beertjeman@zonnet.nl

Terug